|
o morzu BEZ CENZURY! - opinie internautów
Forum użytkowików serwisów: eMorze.pl polishSEA.com, jurata.com, jastarnia.com, jastrzebia-gora.com, karwia.com, rewal.com, ustka.com, wladyslawowo.com, krynicamorska.com, miedzyzdroje.com
|
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
Ladislav Gość
|
Wysłany: Czw Lut 10, 2022 1:39 pm Temat postu: A jak se máš ? |
|
|
Svařené víno si vyrábím pro sebe a o recept se podělím se všemi. Samozřejmě nenabízím vše, ale osobně si myslím, že mi to vychází velmi dobře, ale nedoporučuji lidem, aby si takové dopisy nosili do práce, jinak je vyhodí. Osobně jsem při lovu nepil. |
|
Powrót do góry |
|
 |
HarryJohnson Gość
|
Wysłany: Czw Lut 10, 2022 1:40 pm Temat postu: |
|
|
Páni, sám jsem nikdy žádný alkohol nevyráběl, přemýšlím, co přejde z alkoholu do hry? Nevím, ale rád bych něco zkusil. |
|
Powrót do góry |
|
 |
AleksShamles
|
Wysłany: Czw Lut 10, 2022 1:41 pm Temat postu: |
|
|
Ladislav, děkuji za recept na svařené víno! Nedávno jsem se rozhodl vařit a vzít s sebou na lov v termosce a byl to skvělý nápad. Ukázalo se, že je velmi chutné a hřejivé, a i když moje přesnost trochu trpěla vínem, laserový dálkoměr mi pomohlo skvěle, takže to vůbec nelituji, ale pravděpodobně ho budu pít příště jen doma. |
|
Powrót do góry |
|
 |
|
|
Możesz pisać nowe tematy Możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach
|