Forum o morzu BEZ CENZURY! - opinie internautów Strona Główna o morzu BEZ CENZURY! - opinie internautów

Forum użytkowików serwisów: eMorze.pl polishSEA.com, jurata.com, jastarnia.com,
jastrzebia-gora.com, karwia.com, rewal.com, ustka.com,
wladyslawowo.com, krynicamorska.com, miedzyzdroje.com
 
 FAQFAQ   SzukajSzukaj   UżytkownicyUżytkownicy   GrupyGrupy   RejestracjaRejestracja 
 ProfilProfil   Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości   ZalogujZaloguj 

Extrinsic factors are the shelf-life factors Atmospheric

 
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum o morzu BEZ CENZURY! - opinie internautów Strona Główna -> O Jastarni
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
Janice12345



Dołączył: 07 Lip 2023
Posty: 2
Skąd: New York

PostWysłany: Pią Lip 07, 2023 1:20 pm    Temat postu: Extrinsic factors are the shelf-life factors Atmospheric Odpowiedz z cytatem

How to Increase Shelf life of Food Products Flour and dried pasta. The exemptions from date marking include drinks over 10% alcohol, sugar, salt, and products that are generally expected to be eaten on the day of purchase such as fresh fruit & vegetables and bakery products. ‘Sell by’, ‘display until’ and similar indications are retailer marks and have no legal significance. It is important for all food manufacturers to have a good understanding of what makes a food high-risk or low-risk as it is one of the biggest factors that affect the shelf life of a product. Wine Cellar expert icon Like to learn more? Consider taking our Food Labelling Regulations training course to find out more about how to label products. Back to the top What are the Factors Affecting Shelf Life? There are many factors that can affect the shelf life of different foods. It is important to know what these consist of – particularly for those who work in food manufacturing. Intrinsic and Extrinsic Factors Intrinsic factors are inherent within the food and cannot be controlled, such as: Water activity. Moisture content. pH. Salt content. Sugar content. Nutrient content. Oxidation potential. Extrinsic factors are the shelf-life factors which can be controlled or changed, for example: Time. Temperature Modified Atmospheric Packaging (MAP) and packaging materials.


Click Here For More Info…….>>>>>> https://hinamunawar.com/how-to-prolong-food-shelf-life/
_________________
Janice Kevin
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość
Wyświetl posty z ostatnich:   
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum o morzu BEZ CENZURY! - opinie internautów Strona Główna -> O Jastarni Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Strona 1 z 1

 
Skocz do:  
Możesz pisać nowe tematy
Możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach


Powered by phpBB © 2001, 2002 phpBB Group