|
o morzu BEZ CENZURY! - opinie internautów
Forum użytkowików serwisów: eMorze.pl polishSEA.com, jurata.com, jastarnia.com, jastrzebia-gora.com, karwia.com, rewal.com, ustka.com, wladyslawowo.com, krynicamorska.com, miedzyzdroje.com
|
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
misia78
|
Wysłany: Czw Paź 07, 2021 5:22 pm Temat postu: czy brak objawów w pierwszym trymestrze ciąży jest normalny |
|
|
Obecnie jestem w czwartym tygodniu ciąży. To moja druga ciąża, moja pierwsza zakończyła się nieudanym poronieniem w 8 tygodniu, więc naturalnie mój niepokój naprawdę mija.
Moje objawy tej ciąży są zupełnie inne niż moje pierwsze. Tym razem czuję się za dobrze, że to mnie niepokoi. Mam zerową tkliwość piersi, nie ciemnieją mi brodawki sutkowe https://www.mojniemowlak.pl/kiedy-ciemnieja-brodawki-w-ciazy/, nie miewam nudności, a moje zmęczenie jest wrecz znikome.
Wiem, że to dobrze, ale nadal się martwię! Chciałbym usłyszeć wasze doświadczenia i kiedy pierwsze symptomy zaczęły się u was pojawiać?
Po prostu nie wiem, co jest normalne, a co nie. Moje pierwsze USG jest dopiero za kilka tygodni, według badań przesiewowych robionych w pierwszym trymestrze ciąży -> https://www.mojniemowlak.pl/badania-przesiewowe-w-pierwszym-trymestrze-ciazy/ |
|
Powrót do góry |
|
|
hylia7044
|
Wysłany: Nie Lut 19, 2023 9:48 am Temat postu: |
|
|
Jeśli musicie wykonać takie badania jak Cytologia LBC +HPV to wybierzcie się do sprawdzonej i polecanej kliniki bo oni mają najlepszy i nowoczesny sprzęt a także wykfalifikowaną kadrę która podejdzie do każdego swojego pacjenta bardzo indywidualnie. Zobaczcie na całą ofertę. Polecam serdecznie |
|
Powrót do góry |
|
|
ikornel275
|
Wysłany: Wto Kwi 30, 2024 7:02 am Temat postu: |
|
|
Jeśli szukacie specjalistów ja polec ofertę ktg w Gdańsku to oferta szkoły rodzenia, która zatrudnia najlepszych specjalistów i położnych. Można także wykonać u nich podstawowe badania wykonywanego w szkole rodzenia lub domu przy pomocy przenośnego aparatu. Zobaczcie i z cała ofertą się zapoznajcie. Dostępna jest na ich stronie |
|
Powrót do góry |
|
|
Szymon31
|
|
Powrót do góry |
|
|
asabinn
|
Wysłany: Sro Wrz 04, 2024 4:58 am Temat postu: |
|
|
Similar to Pictionary, Skribbl IO is a free online sketching game. Each player takes a turn selecting a word and drawing it. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
|