Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
Szymon31
|
Wysłany: Pią Lut 25, 2022 3:18 pm Temat postu: Kosmetyki naturalne i ekologiczne |
|
|
Wszystkim osobom zainteresowanym tematem polecam sprawdzić stronę https://planetads.pl/pl/c/Farby-do-wlosow/82 , na której znajdziecie ofertę sklepu internetowego z najróżniejszymi kosmetykami do pielęgnacji ciała oraz włosów. Moim zdaniem mają bardzo dobre ceny, zwłaszcza jak na tak wysoką jakość. |
|
Powrót do góry |
|
 |
aleksaa
|
Wysłany: Czw Sie 04, 2022 6:10 am Temat postu: |
|
|
Wiele tej kategorii kosmetyków, też możecie sobie znaleźć na stronie https://vica.pl/marka/61-la-casa-de-los-aromas , jak nawet fajne artykuły do domu... Ja przykładowo oprócz kosmetyków, chce kupić sobie świeczki zapachowe, aby dodać mojemu mieszkaniu przyjemnego aromatu. |
|
Powrót do góry |
|
 |
homar
|
Wysłany: Pią Lut 03, 2023 3:16 pm Temat postu: |
|
|
bielenda jest najlepsza i skladowo i cenowo.. serie do rak in good hands czy na zmarszczki jakies lipidy diamentowe itd |
|
Powrót do góry |
|
 |
raszka Gość
|
Wysłany: Czw Lut 23, 2023 5:05 pm Temat postu: |
|
|
Moim zdaniem kosmetyko naturalne są najlepsze, stosuje i do ciala i do twarzy i jestem bardzo zadowolona z rezultatów |
|
Powrót do góry |
|
 |
solariska
|
Wysłany: Sob Lut 25, 2023 8:56 pm Temat postu: |
|
|
A co polecasz do ciała takiego sprawdzonego? ja mam strasznie suchą skórę |
|
Powrót do góry |
|
 |
raszka Gość
|
Wysłany: Pon Lut 27, 2023 8:24 am Temat postu: |
|
|
No jesli chcesz cos takiego sprawdzonego , to fajne są te z Cerave delikatne, nie podrażniaja a swietnie pielegnują skórę. Ja je zamawiam na Notino |
|
Powrót do góry |
|
 |
hylia7044
|
Wysłany: Sro Mar 15, 2023 5:14 pm Temat postu: |
|
|
Ja serdecznie polecam Delikatny szampon do codziennego stosowania to sprawdzony i polecany produkt. Niedawno kupiłam ten szampon i go stosuje i od razu było widać efekty! Teraz macie dobre oferty i mnóstwo takich sprawdzonych i polecanych produktów które warto mieć. Sprawdźcie i zamawiajcie. |
|
Powrót do góry |
|
 |
aleksaa
|
Wysłany: Pią Maj 26, 2023 7:57 pm Temat postu: |
|
|
Tak naprawdę na rynku mamy multum kosmetyków - nie da się ukryć tego... Ale z drugiej strony są różne składy, różna jest ich jakość. Warto dlatego pomyśleć czy przykładowo nie stworzyć samodzielnie kosmetyki, bo przykładowo w takich sklepach jak https://sklep.zrobswojkosmetyk.pl/pl/c/Substancje-aktywne/120 - znajdziecie różne surowce i to wartościowe. |
|
Powrót do góry |
|
 |
homar
|
Wysłany: Wto Cze 06, 2023 10:01 am Temat postu: |
|
|
fajnie sprawdza sie z pachnacej krainy busajna bo daje delikatny kolor skorze i ujedrnia  |
|
Powrót do góry |
|
 |
Gość
|
Wysłany: Wto Cze 06, 2023 4:20 pm Temat postu: |
|
|
Jestem tego samego zdania. |
|
Powrót do góry |
|
 |
ikornel275
|
Wysłany: Wto Kwi 30, 2024 9:57 am Temat postu: |
|
|
Kadzidełka czy jakieś inne produkty zapachowe macie na stronie https://dhyan.pl/ to sklep gdzie macie produkty w stylu tybetańskim i buddyjskim. Tam macie naprawdę dobre i atrakcyjne oferty na produkty do domu i nie tylko. Widziałam tam też biżuterię w tym stylu oraz odzież. |
|
Powrót do góry |
|
 |
KasjuszMag
|
Wysłany: Sro Cze 05, 2024 1:42 pm Temat postu: |
|
|
Szampon Montibello to produkt przeznaczony do profesjonalnej pielęgnacji włosów, który zapewnia skuteczne oczyszczenie i odżywienie. Szampony tej marki są opracowane z myślą o różnych typach włosów i potrzebach pielęgnacyjnych, dzięki czemu każdy znajdzie odpowiedni produkt dla siebie. Formuły szamponów Montibello są wzbogacone o cenne składniki odżywcze, które wzmacniają włosy, nadają im blask i zdrowy wygląd. Regularne stosowanie szamponów Montibello przyczynia się do poprawy kondycji włosów, czyniąc je miękkimi i łatwymi do układania. |
|
Powrót do góry |
|
 |
|