|
o morzu BEZ CENZURY! - opinie internautów
Forum użytkowików serwisów: eMorze.pl polishSEA.com, jurata.com, jastarnia.com, jastrzebia-gora.com, karwia.com, rewal.com, ustka.com, wladyslawowo.com, krynicamorska.com, miedzyzdroje.com
|
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
Szymon31
|
Wysłany: Czw Gru 30, 2021 5:23 pm Temat postu: Fotowoltaika dla domu i firm |
|
|
Zdecydowanie chciałbym Wam polecić stronę https://passive-instal.pl/fotowoltaika/ , na której znajdziecie ekspertów w przypadku odnawialnych zrodeł energii. Wszelkie informacje o ich ofercie oraz kontakt znajdziecie na stronie głównej. |
|
Powrót do góry |
|
 |
aleksaa
|
Wysłany: Wto Maj 30, 2023 3:33 pm Temat postu: |
|
|
Najlepiej to chyba byłoby zgłosić się przykładowo do firmy https://zieloneq.pl/ i oni wam podpowiedzą - jakie odpowiednie rozwiązania będą dla was.... Według mnie warto, ponieważ wtedy będziecie mieć pewność - która opcja faktycznie u was się sprawdzi? Na co na pewno warto się zdecydować... |
|
Powrót do góry |
|
 |
madziaa
|
Wysłany: Wto Lip 02, 2024 1:48 pm Temat postu: |
|
|
W planach mam oczywiście największe zależności i jak na razie to tak naprawdę nie wiem, czy dobrze myślę, że fotowoltaika łódź to rzecz, o jakiej aktualnie myślę. Sądzę, że będzie dla mnie motywem przede wszystkim do tego, by po prostu zaoszczędzić, a jednocześnie po prostu móc sobie powiedzieć, że to dobry klimat i działanie. |
|
Powrót do góry |
|
 |
Zbigniew983
|
Wysłany: Nie Wrz 08, 2024 6:57 pm Temat postu: |
|
|
Te oferty wyglądają naprawdę ciekawie. Szkoda, że obecnie nie ma żadnych dotacji na zakup paneli fotowoltaicznych - znowu przegapiłem ten moment. Mam nadzieję, że uda mi się załapać na kolejną dopłatę. |
|
Powrót do góry |
|
 |
|
|
Możesz pisać nowe tematy Możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach
|