|
o morzu BEZ CENZURY! - opinie internautów
Forum użytkowików serwisów: eMorze.pl polishSEA.com, jurata.com, jastarnia.com, jastrzebia-gora.com, karwia.com, rewal.com, ustka.com, wladyslawowo.com, krynicamorska.com, miedzyzdroje.com
|
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
tati99
|
Wysłany: Wto Sie 30, 2022 5:57 pm Temat postu: Konsekwencje Covid. |
|
|
Cześć wszystkim. Czy wiesz, jakie są konsekwencje po posiadaniu covida. Chodzi o to, że mój dziadek zmarł na kowdrę i potrzebuje dezynfekcji w domu. Czy możecie mi doradzić w sprawie usługi? Z niecierpliwością czekam na wiadomość od Ciebie. |
|
Powrót do góry |
|
 |
liliansilk
|
Wysłany: Wto Sie 30, 2022 7:19 pm Temat postu: |
|
|
Jeśli potrzebujesz wysokiej jakości dezynfekcji to mam dla Ciebie świetną wiadomość. Kiedy potrzebowałem dezynfekcja po chorobie osoby lub po jakichkolwiek szkodnikach w domu. Więc wejdź. I jestem pewien, że będziesz zadowolony z jakości usług i szybkości działania fachowców. Zajmij się tym i nie dziękuj mi. |
|
Powrót do góry |
|
 |
sergei9
|
Wysłany: Wto Sie 30, 2022 8:28 pm Temat postu: |
|
|
Bardzo dziękuję za wykonaną usługę dezynfekcji. Bo dezynfekcja szkodników to naprawdę najlepsze i najszybsze rozwiązanie wszystkich problemów. |
|
Powrót do góry |
|
 |
|
|
Możesz pisać nowe tematy Możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach
|