|
o morzu BEZ CENZURY! - opinie internautów
Forum użytkowików serwisów: eMorze.pl polishSEA.com, jurata.com, jastarnia.com, jastrzebia-gora.com, karwia.com, rewal.com, ustka.com, wladyslawowo.com, krynicamorska.com, miedzyzdroje.com
|
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
Retru
|
Wysłany: Wto Cze 13, 2023 9:18 pm Temat postu: Ból szyi |
|
|
Mam już od kilku dni ból szyi i nie wiem, co z tym zrobić. Zaczęło się to po długim spędzeniu czasu przy komputerze. Próbowałam różnych ćwiczeń i masażu, ale ból nie ustępuje. Czy możecie poradzić mi sposoby na pozbycie się bólu szyi? |
|
Powrót do góry |
|
 |
Jderty
|
Wysłany: Czw Cze 15, 2023 1:21 pm Temat postu: |
|
|
Ból szyi może faktycznie być bardzo nieprzyjemny i przeszkadzać w codziennym życiu. Mogę polecić Ci odwiedzenie salonu masażu https://najlepszy-masaz.pl/ w Warszawie, gdzie otrzymasz profesjonalną pomoc w łagodzeniu bólu w tym obszarze ciała. Tam pracują doświadczeni masażysci, którzy mogą przeprowadzić masaż specjalnie dla szyi i mięśni szyi. Wykorzystują różne techniki mające na celu relaksację i złagodzenie napięcia. Masaż pomoże poprawić krążenie krwi, złagodzić napięcie mięśniowe i zwiększyć elastyczność mięśni szyi. Ja regularnie przechodzę kuracje masażem i bardzo mi to pomaga. |
|
Powrót do góry |
|
 |
|
|