|
o morzu BEZ CENZURY! - opinie internautów
Forum użytkowików serwisów: eMorze.pl polishSEA.com, jurata.com, jastarnia.com, jastrzebia-gora.com, karwia.com, rewal.com, ustka.com, wladyslawowo.com, krynicamorska.com, miedzyzdroje.com
|
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
danileigh13

|
Wysłany: Wto Lip 18, 2023 9:49 pm Temat postu: Pomóż mi znaleźć pracę |
|
|
Dzień dobry wszystkim! Ja naprawdę potrzebuję Twojej pomocy. Niedawno straciłem pracę i aktywnie szukam nowej możliwości. Jeśli ktoś ma informacje o wolnych miejscach pracy lub przydatne wskazówki dotyczące szukania pracy, proszę się podzielić. Jestem specjalistą ds. marketingu, ale jestem gotów rozważyć inne obszary. Byłbym wdzięczny za wszelką pomoc! |
|
Powrót do góry |
|
 |
robertgreen0041

|
Wysłany: Wto Lip 18, 2023 10:21 pm Temat postu: |
|
|
Cześć! Jeśli szukasz pracy, polecam zajrzeć na stronę, na której prezentowane są aktualne oferty pracy. W tym zasobie znajdziesz wiele wolnych miejsc pracy w różnych branżach, od IT i finansów po edukację i opiekę zdrowotną. Serwis zawiera informacje o wymaganiach, firmach oraz pomoc w procesie rekrutacji. Pamiętaj, aby aktywnie korzystać z profesjonalnych sieci społecznościowych, aby poszerzać możliwości kariery i łączyć się z pracodawcami. Życzę wszystkim powodzenia w poszukiwaniu pracy i mam nadzieję, że szybko znajdziesz odpowiednią pracę! |
|
Powrót do góry |
|
 |
tonyblaze

|
Wysłany: Wto Lip 18, 2023 11:12 pm Temat postu: |
|
|
Witam! Rozumiem, jak trudne i przerażające jest szukanie nowej pracy. Jeśli masz problemy, nie bój się prosić rodziny i przyjaciół o pomoc. Czasem to właśnie oni mogą polecić ciekawe oferty pracy lub wesprzeć Cię w trudnym momencie. Pamiętaj, że szukanie pracy to nie tylko stres, ale także szansa na rozwój i nowe początki. Życzę Ci nie tracić wiary w siebie i powodzenia w realizacji celów zawodowych! |
|
Powrót do góry |
|
 |
|
|
Możesz pisać nowe tematy Możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach
|