|
o morzu BEZ CENZURY! - opinie internautów
Forum użytkowików serwisów: eMorze.pl polishSEA.com, jurata.com, jastarnia.com, jastrzebia-gora.com, karwia.com, rewal.com, ustka.com, wladyslawowo.com, krynicamorska.com, miedzyzdroje.com
|
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
monia
|
Wysłany: Sro Lut 27, 2008 2:55 pm Temat postu: rewal |
|
|
Jadę w tym roku z mężem i synkiem dwuletnim do Rewala .Dokonałam rezerwacji w ośrodku wypoczynkowym COM-TUR ul.Klifowa 16.Może ktoś zna ten ośrodek i powie mi czy dokonała dobrego wyboru????? |
|
Powrót do góry |
|
 |
Gość
|
Wysłany: Pią Kwi 17, 2009 7:58 am Temat postu: |
|
|
Witam jestem z Rewal ale nie wiem jakie są tam warunki w sezonie po sezonie znajduje się tam dom poprawczy. Poza tym z tego co wiem to zejście na plażę zostało zniszczone , być może je naprawią. Poza tym jest bardzo daleko do centrum  |
|
Powrót do góry |
|
 |
ankasr
|
Wysłany: Pią Kwi 17, 2009 8:19 am Temat postu: |
|
|
Anonymous napisał: | Witam jestem z Rewal ale nie wiem jakie są tam warunki w sezonie po sezonie znajduje się tam dom poprawczy, wiem też że nie wszyscy wychowankowie opuszczają dom poprawczy są oni w budynku sąsiadującym, także możecie sąsiadować z nieletnimi przestępcami (nie jestem pewna czy to dobre towarzystwo dla dzieci Poza tym z tego co wiem to zejście na plażę zostało zniszczone , być może je naprawią. Poza tym jest bardzo daleko do centrum  | o _________________ ania |
|
Powrót do góry |
|
 |
janek222s
|
Wysłany: Sro Paź 20, 2021 5:59 am Temat postu: |
|
|
Ja poczekam jak dyskusja w tym wątku będzie większa. Jak na razie jest bardzo słabo.
|
 |
|
|
Możesz pisać nowe tematy Możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach
|