|
o morzu BEZ CENZURY! - opinie internautów
Forum użytkowików serwisów: eMorze.pl polishSEA.com, jurata.com, jastarnia.com, jastrzebia-gora.com, karwia.com, rewal.com, ustka.com, wladyslawowo.com, krynicamorska.com, miedzyzdroje.com
|
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
kact feel Gość
|
Wysłany: Pon Lut 26, 2024 3:07 pm Temat postu: Czy istnieją jakieś specjalne wymagania czy procedury? |
|
|
Czy istnieją jakieś specjalne wymagania czy procedury? Może ktoś miał doświadczenie w zakładaniu takiej firmy i mógłby się nimi podzielić? |
|
Powrót do góry |
|
 |
Chukky
|
Wysłany: Sob Mar 09, 2024 9:57 am Temat postu: |
|
|
Mam doświadczenie w zakładaniu własnej firmy w branży weterynaryjnej, więc mogę dać ci małą podpowiedź. Przede wszystkim możesz dodać swoją firmę do katalogu producentów produktów weterynaryjnych https://factories.pl/producers/produkcja-lekow-weterynaryjnych Jest to portal, na którym znajdziesz wiele informacji o polskiej branży i oczywiście o firmach produkujących produkty weterynaryjne. Ja dodałem swoją firmę za darmo, a dodatkowo jest możliwość reklamy banerowej, co jest plusem dla początkującego biznesu. Na tym portalu szukam również dostawców produktów weterynaryjnych. Wygodne jest to, że można sortować wyniki i znaleźć opcje w swoim mieście. |
|
Powrót do góry |
|
 |
|
|
Możesz pisać nowe tematy Możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach
|