|
o morzu BEZ CENZURY! - opinie internautów
Forum użytkowików serwisów: eMorze.pl polishSEA.com, jurata.com, jastarnia.com, jastrzebia-gora.com, karwia.com, rewal.com, ustka.com, wladyslawowo.com, krynicamorska.com, miedzyzdroje.com
|
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
IvannaKrutsk
|
Wysłany: Czw Maj 30, 2024 5:17 pm Temat postu: Praca nad projektem Stawkibet w Polsce |
|
|
Jako projektant stron internetowych byłem ostatnio zaangażowany w projekt aktualizacji i ulepszenia strony internetowej Stawkibet w Polsce https://stawkibet.pl/. Projekt ten był pełen wyzwań i dostarczył wielu okazji do wykorzystania moich umiejętności i kreatywności.
Główne wyzwania i rozwiązania:
- Analiza User Experience (UX): Przeprowadziliśmy szczegółową analizę obecnej strony internetowej, aby zidentyfikować obszary problematyczne i poprawić nawigację oraz ogólne wrażenia użytkownika. Rezultatem był bardziej intuicyjny i przyjazny dla użytkownika interfejs.
- Przeprojektowanie interfejsu (UI): W oparciu o wyniki analizy opracowałem nowy projekt, który łączy w sobie nowoczesną estetykę i funkcjonalność. Zastosowano elementy, które sprawiają, że strona jest bardziej atrakcyjna wizualnie i łatwiejsza w użyciu.
- Dostosowanie do urządzeń mobilnych: Ważną częścią prac była optymalizacja strony pod kątem urządzeń mobilnych. Stworzyliśmy responsywny projekt, który zapewnia doskonałe wrażenia użytkownika na wszystkich typach urządzeń.
- Optymalizacja szybkości ładowania: Podjęto kroki w celu optymalizacji obrazów i kodu, co znacznie przyspieszyło czas ładowania strony. Poprawiło to zarówno wrażenia użytkownika, jak i wydajność SEO.
- Integracja z mediami społecznościowymi: Dodaliśmy integrację z popularnymi platformami mediów społecznościowych, umożliwiając użytkownikom łatwe dzielenie się swoimi doświadczeniami i przyciąganie nowych klientów.
Praca nad projektem Stawkibet w Polsce była ekscytująca i dała mi możliwość wykorzystania mojej kreatywności i umiejętności technicznych. Jeśli masz jakieś pytania lub chcesz porozmawiać o swoich doświadczeniach jako projektant stron internetowych, śmiało pytaj w komentarzach! |
|
Powrót do góry |
|
 |
|
|
Możesz pisać nowe tematy Możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach
|