|
o morzu BEZ CENZURY! - opinie internautów
Forum użytkowików serwisów: eMorze.pl polishSEA.com, jurata.com, jastarnia.com, jastrzebia-gora.com, karwia.com, rewal.com, ustka.com, wladyslawowo.com, krynicamorska.com, miedzyzdroje.com
|
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
sergei9
|
Wysłany: Pon Lip 18, 2022 1:47 pm Temat postu: Jak mogę sprawdzić swój poziom języka niemieckiego online? |
|
|
Witam wszystkich. Uczę się języka na własną rękę za pomocą lekcji wideo i książek. I dlatego bardzo ważne jest, aby stale sprawdzać swoją znajomość i poziom języka obcego. Tylko po to, by śledzić moje postępy. Czekam z niecierpliwością na Twoje rekomendacje. |
|
Powrót do góry |
|
 |
tati99
|
Wysłany: Pon Lip 18, 2022 3:04 pm Temat postu: |
|
|
Witam wszystkich, chcę wam powiedzieć, że wykonujecie świetną robotę, ponieważ samodzielna nauka języka jest bardzo trudna. Bo przestrzeganie sylabusa jest bardzo ważne zwłaszcza na początku nauki. Najlepszym sposobem na sprawdzenie poziomu języka obcego jest użycie audyt co to odpowiednio monitorować swoje postępy. |
|
Powrót do góry |
|
 |
liliansilk
|
Wysłany: Pon Lip 18, 2022 3:49 pm Temat postu: |
|
|
Nauka języka obcego w dzisiejszym świecie to czysta przyjemność. Myślę, że dzięki takim serwisom jak ten można naprawdę śledzić swoje postępy. Dlatego bardzo dziękuję za informacje, które udostępniacie. |
|
Powrót do góry |
|
 |
|
|
Możesz pisać nowe tematy Możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach
|