|
o morzu BEZ CENZURY! - opinie internautów
Forum użytkowików serwisów: eMorze.pl polishSEA.com, jurata.com, jastarnia.com, jastrzebia-gora.com, karwia.com, rewal.com, ustka.com, wladyslawowo.com, krynicamorska.com, miedzyzdroje.com
|
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
opajut
|
Wysłany: Czw Wrz 08, 2022 10:14 am Temat postu: Serwis pogodowy |
|
|
W tym serwisie internetowym każdy będzie mógł szybko i wygodnie sprawdzić pogodę. Jeśli chcesz wiedzieć, co czeka cię jutro za oknem, jaka pogoda będzie na weekend czy też na przykład za dwa tygodnie, u nas możesz znaleźć wszystkie tego rodzaju informacje. Przygotowujemy je we współpracy z meteorologami, nasza prognoza, zarówno krótkoterminowa, jak i długoterminowa cechuje się wysoką sprawdzalnością, zatem możesz nam zaufać. W prognozach podajemy szczegółowe informacje dotyczące temperatury, temperatury odczuwalnej, nasłonecznienia, zachmurzenia czy opadów. Zapraszamy do częstego zaglądania na naszą stronę Jakie są rodzaje internetu domowego?! |
|
Powrót do góry |
|
 |
hylia7044
|
Wysłany: Czw Wrz 15, 2022 5:43 pm Temat postu: |
|
|
Ja sprawdzam pogodę na bieżąco bo to co pokazują na przyszłość wcale się im nie sprawdza.
|
 |
vitold
|
Wysłany: Sro Sie 16, 2023 8:23 pm Temat postu: |
|
|
Twoje informacje są dla mnie bardzo istotne. W każdym razie, w naszych wspólnych wysiłkach na rzecz walki ze zmianami klimatu, chcę wyrazić wdzięczność za zaangażowanie w dzielenie się ze mną aktualizacjami pogodowymi. Świadomość klimatyczna przygotowuje nas do podjęcia działań na rzecz własnego bezpieczeństwa i przyszłości planety. Nawiasem mówiąc, niedawno natknąłem się na portal pogodowy, https://icmmeteo.pl/17073/olsztyn który zapewnia szczegółowe prognozy i cenną analizę klimatu. Pamiętaj, aby zbadać i zebrać spostrzeżenia na temat nadchodzących zmian klimatycznych. |
|
Powrót do góry |
|
 |
|
|
Możesz pisać nowe tematy Możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach
|