|
o morzu BEZ CENZURY! - opinie internautów
Forum użytkowików serwisów: eMorze.pl polishSEA.com, jurata.com, jastarnia.com, jastrzebia-gora.com, karwia.com, rewal.com, ustka.com, wladyslawowo.com, krynicamorska.com, miedzyzdroje.com
|
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
liliansilk
|
Wysłany: Sro Wrz 21, 2022 7:11 pm Temat postu: Chcę mieć nauczyciela. |
|
|
Witam wszystkich. Chcę mieć internetowy poradnik z różnych przedmiotów. Co więcej, moja młodzież podobnie potrzebuje mentora. Czy znacie takie administracje, w których pracują eksperci? Czekam z niecierpliwością na wasze propozycje u siebie. |
|
Powrót do góry |
|
 |
sergei9
|
Wysłany: Sro Wrz 21, 2022 7:44 pm Temat postu: |
|
|
Korepetycje online będą dla Ciebie znacznie wygodniejsze niż zwykłe zajęcia z korepetytorem. Ze wszystkich usług korepetycyjnych, które wypróbowałem, mogę doradzić z osobistego doświadczenia, aby skontaktować się z BUKI . Jeśli więc chcesz znaleźć odpowiedniego fachowca w fajnej cenie na zajęcia, to udaj się tam. |
|
Powrót do góry |
|
 |
tati99
|
Wysłany: Sro Wrz 21, 2022 9:53 pm Temat postu: |
|
|
Przez długi czas nie mogłem znaleźć dobrego korepetytora. A Pani od razu poleciła mi serwis, w którym można znaleźć korepetytorów z różnych przedmiotów. Bardzo dziękuję za tę informację. |
|
Powrót do góry |
|
 |
SadieJane
|
Wysłany: Sro Paź 05, 2022 4:39 am Temat postu: |
|
|
confused and angry in his heart but couldn't say it. For a few minutes, I just wish I could go home quickly. Return to the calm, each breath of peace. In order not to have to fight and lose out there, so that you don't have to bury yourself in the virtual space in the stickman fighter game to forget your troubles. |
|
Powrót do góry |
|
 |
hylia7044
|
Wysłany: Czw Mar 30, 2023 6:27 pm Temat postu: |
|
|
Chciałabym wam polecić stronę https://aspedia.pl/podroze-i-przygody/ jest to ciekawy wielotematyczny blog. Ja tam znalazłam artykuły na tematy związane z podróżami i przygodami bo to mnie aktualnie najbardziej interesuje. Macie tam też wiele ciekawostek z różnych dziedzin. Zobaczcie i poczytajcie. Zachęcam. |
|
Powrót do góry |
|
 |
|
|
Możesz pisać nowe tematy Możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach
|