Forum o morzu BEZ CENZURY! - opinie internautów Strona Główna o morzu BEZ CENZURY! - opinie internautów

Forum użytkowików serwisów: eMorze.pl polishSEA.com, jurata.com, jastarnia.com,
jastrzebia-gora.com, karwia.com, rewal.com, ustka.com,
wladyslawowo.com, krynicamorska.com, miedzyzdroje.com

FAQFAQ   SzukajSzukaj   UżytkownicyUżytkownicy   GrupyGrupy   RejestracjaRejestracja 
 ProfilProfil   Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości   ZalogujZaloguj 

Chcę mieć nauczyciela.

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum o morzu BEZ CENZURY! - opinie internautów Strona Główna -> o Krynicy Morskiej
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
liliansilk

PostWysłany: Sro Wrz 21, 2022 7:11 pm    Temat postu: Chcę mieć nauczyciela. Odpowiedz z cytatem

Witam wszystkich. Chcę mieć internetowy poradnik z różnych przedmiotów. Co więcej, moja młodzież podobnie potrzebuje mentora. Czy znacie takie administracje, w których pracują eksperci? Czekam z niecierpliwością na wasze propozycje u siebie.
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość
sergei9

PostWysłany: Sro Wrz 21, 2022 7:44 pm    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Korepetycje online będą dla Ciebie znacznie wygodniejsze niż zwykłe zajęcia z korepetytorem. Ze wszystkich usług korepetycyjnych, które wypróbowałem, mogę doradzić z osobistego doświadczenia, aby skontaktować się z BUKI . Jeśli więc chcesz znaleźć odpowiedniego fachowca w fajnej cenie na zajęcia, to udaj się tam.
Powrót do góry
tati99

PostWysłany: Sro Wrz 21, 2022 9:53 pm    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Przez długi czas nie mogłem znaleźć dobrego korepetytora. A Pani od razu poleciła mi serwis, w którym można znaleźć korepetytorów z różnych przedmiotów. Bardzo dziękuję za tę informację.
Powrót do góry
SadieJane

PostWysłany: Sro Paź 05, 2022 4:39 am    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

confused and angry in his heart but couldn't say it. For a few minutes, I just wish I could go home quickly. Return to the calm, each breath of peace. In order not to have to fight and lose out there, so that you don't have to bury yourself in the virtual space in the stickman fighter game to forget your troubles.
Powrót do góry
hylia7044

PostWysłany: Czw Mar 30, 2023 6:27 pm    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Chciałabym wam polecić stronę https://aspedia.pl/podroze-i-przygody/ jest to ciekawy wielotematyczny blog. Ja tam znalazłam artykuły na tematy związane z podróżami i przygodami bo to mnie aktualnie najbardziej interesuje. Macie tam też wiele ciekawostek z różnych dziedzin. Zobaczcie i poczytajcie. Zachęcam.
Powrót do góry
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum o morzu BEZ CENZURY! - opinie internautów Strona Główna -> o Krynicy Morskiej Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Strona 1 z 1

Skocz do:  
Możesz pisać nowe tematy
Możesz odpowiadać w tematach