|
o morzu BEZ CENZURY! - opinie internautów
Forum użytkowików serwisów: eMorze.pl polishSEA.com, jurata.com, jastarnia.com, jastrzebia-gora.com, karwia.com, rewal.com, ustka.com, wladyslawowo.com, krynicamorska.com, miedzyzdroje.com
|
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
Szymon31
|
|
Powrót do góry |
|
 |
aleksaa
|
Wysłany: Czw Lip 21, 2022 6:32 pm Temat postu: |
|
|
I super.... Na pewno i sama sobie sprawdzę te kosmetyki, bo lubię mieć dobrze wyposażoną toaletkę... Ja teraz nawet przez przypadek znalazłam firmę https://beardman.pl/kategoria/odsiwiacz-dla-mezczyzn , która oferuje różnorodne produkty dla panów . Nieźle... Jak szukacie kosmetyków, akcesoriów pielęgnacyjnych dla facetów, to warto się do nich zgłosić. |
|
Powrót do góry |
|
 |
Dawid100
|
Wysłany: Sro Wrz 28, 2022 4:46 pm Temat postu: |
|
|
Witam wszystkie osoby zainteresowane tematem rozmowy. Jeżeli szukacie sprawdzonego sklepu internetowego z kosmetykami naturalnymi, to zdecydowanie polecam Wam sprawdzić ofertę na stronie https://planetads.pl/pl/producer/Opcja-Natura/27 . |
|
Powrót do góry |
|
 |
homar
|
Wysłany: Pią Lut 03, 2023 3:14 pm Temat postu: |
|
|
zona ma bzika na punkcie kosmetykow wiec kupuje z bielendy bo ma sklad dobry |
|
Powrót do góry |
|
 |
izabelaw99
|
Wysłany: Czw Lut 23, 2023 1:25 pm Temat postu: |
|
|
Ja uwielbiam koreanskie kosmetyki.Gdzie mozna je kupic? _________________ esmaltes neonail |
|
Powrót do góry |
|
 |
katinka Gość
|
Wysłany: Czw Lut 23, 2023 5:04 pm Temat postu: |
|
|
No ja wiele kosmetyków do twarzy juz przetestowalam i na chwile obecną zdecydowanie najlepiej sprawdzaja mi sie kosmetyki weganskie skóra po nich piekna |
|
Powrót do góry |
|
 |
solariska
|
Wysłany: Sob Lut 25, 2023 8:55 pm Temat postu: |
|
|
No ja wlasnie sporo dobrego słyszalam o tych weganskich, ale przyznam szczerze, ze nie stosowałam jeszcze. Polecasz jakis dobrej jakości krem do twarzy |
|
Powrót do góry |
|
 |
katinka Gość
|
Wysłany: Pon Lut 27, 2023 8:23 am Temat postu: |
|
|
No jesli o mnie chodzi, to u mnie hitem są do pielegnacji twarzy te z Q+A naprawde sztos. Jak cos,to na Notino są i to w fajnych cenach |
|
Powrót do góry |
|
 |
|
|
Możesz pisać nowe tematy Możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach
|