|
o morzu BEZ CENZURY! - opinie internautów
Forum użytkowików serwisów: eMorze.pl polishSEA.com, jurata.com, jastarnia.com, jastrzebia-gora.com, karwia.com, rewal.com, ustka.com, wladyslawowo.com, krynicamorska.com, miedzyzdroje.com
|
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
Krysia
|
Wysłany: Czw Sie 30, 2007 3:56 pm Temat postu: Gdzie można z psem ? |
|
|
Na wakacje wyjeżdżamy całą rodziną, więc psa oczywiście zabieramy ze sobą.
Miałam niestety okazję przekonać się, że w wielu miejscach psy są delikatnie mówiąc niemile widziane.
W ubiegłym roku byłam w Sopocie w hotelu "Lucky". Tam problemu nie ma, choć opłata za psa jest dość wysoka. Ale za to nie można z psem wejść na plażę.
W tym roku miałam wyjechać do Chłapowa i zatrzymać się w "Bursztynku". Pokój został zarezerwowany, a właścicielka w rozmowie telefonicznej zgodziła się na przyjazd z małym pieskiem. Jednak następnego dnia przysłała mi SMSa, ze "niestety okazało się, że wszystkie pokoje są zajęte".
Ostatecznie pojechaliśmy do Krynicy Morskiej do pensjonatu "Pod Lwem". Tam pies był akceptowany, głaskany... I na plażę też można iść. Zarówno nad zalew jak i nad morze.
Podajcie proszę inne miejsca gdzie można bez problemu odpocząć ze swoim pupilem. _________________ http://forum.heder.pl |
|
Powrót do góry |
|
 |
agnieszka***
|
Wysłany: Sob Wrz 01, 2007 9:04 am Temat postu: |
|
|
Ja mogę polecić ogólnie Jarosławiec. Tam nie ma problemu ze zwierzętami. Co drugi pensjonat przyjmuje naszych pupilów i opłaty nie są wysokie. W zeszłe wakacje byłam w "Arce" i 5 zł płaciłam za dobę za psa  |
|
Powrót do góry |
|
 |
pan_mruk
|
Wysłany: Sob Wrz 01, 2007 11:33 am Temat postu: |
|
|
Najlepiej chyba zawsze dzwonic i wczesniej zapytac... |
|
Powrót do góry |
|
 |
hylia7044
|
Wysłany: Sro Paź 12, 2022 5:03 pm Temat postu: |
|
|
Gdyby ktoś z was potrzebował pomocy weterynarza to ja chcę wam polecić weterynarz Mokotów to doświadczeni specjaliści, którzy oferują takie usługi jak badania RTG/USG/EKG, stomatologię, szczepienia, badania laboratoryjne, oraz pielęgnacje i strzyżenie. Na stronie macie więcej informacji. Sprawdźcie. |
|
Powrót do góry |
|
 |
aleksaa
|
Wysłany: Pon Gru 19, 2022 3:21 pm Temat postu: |
|
|
Jak poszukujecie pełnowartościowej karmy dla waszego pupila, to nasuwa mi się na myśl tylko jedna marka Country&Nature https://drpetcare.pl/karma-sucha-dla-psa/ . Te karmy są naprawę świetne, ponieważ zawierają sporą ilość mięsa i wszelkie witaminy, minerały, jakie potrzebuje pupil do prawidłowego funkcjonowania. |
|
Powrót do góry |
|
 |
ArielJakubow
|
|
Powrót do góry |
|
 |
|
|