|
o morzu BEZ CENZURY! - opinie internautów
Forum użytkowików serwisów: eMorze.pl polishSEA.com, jurata.com, jastarnia.com, jastrzebia-gora.com, karwia.com, rewal.com, ustka.com, wladyslawowo.com, krynicamorska.com, miedzyzdroje.com
|
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
Szymon31
|
Wysłany: Czw Maj 12, 2022 11:10 am Temat postu: Sklep z bielizną damską |
|
|
Jak często robicie zakupy w sklepach internetowych i czy posiadacie swoje ulubione sklepy? Jeżeli szukacie sprawdzonej oferty z bielizną damską, to co powiecie na ofertę sklepu internetowego Janette, gdzie znajdziecie np. staniki fantasie ? |
|
Powrót do góry |
|
 |
magdan
|
Wysłany: Pon Paź 17, 2022 2:37 pm Temat postu: |
|
|
A jeśli chodzi o majtki ciążowe, to jaką markę polecacie? |
|
Powrót do góry |
|
 |
hylia7044
|
Wysłany: Pon Paź 24, 2022 4:25 pm Temat postu: |
|
|
Na pewno sprawdzę na stronę którą polecasz i zapoznam się z ofertami na bieliznę. '
|
 |
solariska
|
Wysłany: Wto Gru 13, 2022 7:55 am Temat postu: |
|
|
Ja bieliznę erotyczną zamawiam z jednego sprawdzonego sklepu internetowego Bardzo fajny wybór i naprawde świetna jakość |
|
Powrót do góry |
|
 |
dumka
|
Wysłany: Czw Gru 15, 2022 3:31 pm Temat postu: |
|
|
Ja zamawiam w sieci bardzo bardzo dużo! Ostatnio bardzo polubiłam zamawianie ubrań i bielizny w sieci. Jednym z lepszych sklepów to jest na pewno https://lovita.pl/ |
|
Powrót do góry |
|
 |
Gość
|
Wysłany: Pią Gru 23, 2022 8:35 pm Temat postu: |
|
|
Ja to szukam czegoś ekstra, zeby facet oszalał poki co nic mi sie szałowego nie rzuciło w oczy... |
|
Powrót do góry |
|
 |
solariska
|
Wysłany: Sro Gru 28, 2022 3:54 pm Temat postu: |
|
|
Tu sa spoko https://superlove.pl/bielizna-erotyczna bielizna jakosciowo super, no i jest w czym wybierac ceny tez maja przystępne i czesto jakies promocje |
|
Powrót do góry |
|
 |
hylia7044
|
|
Powrót do góry |
|
 |
|
|
Możesz pisać nowe tematy Możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach
|