|
o morzu BEZ CENZURY! - opinie internautów
Forum użytkowików serwisów: eMorze.pl polishSEA.com, jurata.com, jastarnia.com, jastrzebia-gora.com, karwia.com, rewal.com, ustka.com, wladyslawowo.com, krynicamorska.com, miedzyzdroje.com
|
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
hylia7044
|
|
Powrót do góry |
|
 |
katija
|
|
Powrót do góry |
|
 |
aleksaa
|
Wysłany: Wto Kwi 16, 2024 5:13 pm Temat postu: |
|
|
Według mnie super opcją również jest dieta pudełkowa Gdańsk . Taka jest prawda, że nie każdy ma czas na to, aby gotować. A z cateringiem dietetycznym człowiek może o siebie zadbać kompleksowo, bo każdego dnia otrzyma się smaczne, doskonale zbilansowane posiłki. |
|
Powrót do góry |
|
 |
Mikołaj12
|
|
Powrót do góry |
|
 |
solariska
|
Wysłany: Sro Maj 29, 2024 12:00 pm Temat postu: |
|
|
A co myslicie o dietach pudełkowych ? Moim zdaniem to jest fajne rozwiązanie, szczegolnie teraz, kiedy ludzie tak dlugo pracują i mają coraz mniej czasu na gotowanie i robienie zakupów. To na pewno duża oszczednosć czasu |
|
Powrót do góry |
|
 |
Szymon31
|
|
Powrót do góry |
|
 |
dumka
|
|
Powrót do góry |
|
 |
wodna12
|
Wysłany: Czw Lip 25, 2024 12:25 pm Temat postu: |
|
|
Moim rozwiązaniem na zdrowe odżywianie jest picie naturalnych soków owocowych, które dostarczają wielu substancji odżywczych. Bardzo zdrowy jest sok z aloesu, do tego przeciwzapalny o przeciwwirusowy. |
|
Powrót do góry |
|
 |
aleksaa
|
Wysłany: Wto Kwi 29, 2025 1:54 pm Temat postu: |
|
|
Mnie zaś potrzebna jest dieta pudełkowa low ig, ponieważ okazało się ostatnio, że mam problem z insuliną i teraz potrzebuję coś bardziej zbilansowanego. Czy firma Gastopaczka faktycznie oferuje zdrowe posiłki tego typu - co napiszecie więcej na ich temat? Będę wdzięczna za opinie... |
|
Powrót do góry |
|
 |
|
|
Możesz pisać nowe tematy Możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach
|