|
o morzu BEZ CENZURY! - opinie internautów
Forum użytkowików serwisów: eMorze.pl polishSEA.com, jurata.com, jastarnia.com, jastrzebia-gora.com, karwia.com, rewal.com, ustka.com, wladyslawowo.com, krynicamorska.com, miedzyzdroje.com
|
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
Dawid100
|
Wysłany: Sro Gru 28, 2022 9:53 am Temat postu: Dieta pudełkowa z dostawą |
|
|
Mogę Wam wszystkim polecić sprawdzić strone https://www.lightdiet.pl/ , na której znajdziecie ofertę profesjonalnego cateringu dietetycznego, który działa na terenie całej Polski. W razie pytań, wszelkie informacje o ofercie oraz kontakt znajdziecie na stronie. |
|
Powrót do góry |
|
 |
aleksaa
|
Wysłany: Sob Cze 17, 2023 2:51 pm Temat postu: |
|
|
Mnie też właśnie zainteresował catering pudełkowy Sopot i też chcę postawić na takie usług. Nie mam siły gotować i nawet nie mam pomysłów, a praktycznie cały czas siedzę w robocie, także jak tutaj o siebie zadbać. Wydaje mi się, że taka opcja może się u mnie doskonale sprawdzić. |
|
Powrót do góry |
|
 |
solariska
|
Wysłany: Sro Maj 29, 2024 12:03 pm Temat postu: |
|
|
Dużo osob ceni sobie wygodę, jaką niosą za sobą diety pudełkowe , widze nawet ile u nas osób w firmie korzysta i naprawde, zadowoleni. Moim zdaniem to dobre rozwiązanie jak ktoś nie bardzo ogarnia gotowanie, a jednak zalezy mu na tym, aby odzywiac się zdrowo |
|
Powrót do góry |
|
 |
Szymon31
|
|
Powrót do góry |
|
 |
dumka
|
|
Powrót do góry |
|
 |
|
|
Możesz pisać nowe tematy Możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach
|