|
o morzu BEZ CENZURY! - opinie internautów
Forum użytkowików serwisów: eMorze.pl polishSEA.com, jurata.com, jastarnia.com, jastrzebia-gora.com, karwia.com, rewal.com, ustka.com, wladyslawowo.com, krynicamorska.com, miedzyzdroje.com
|
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
Alfred Bates
|
Wysłany: Pią Cze 14, 2024 7:40 pm Temat postu: Jak poprawić język angielski dziecka? |
|
|
Cześć wszystkim. Moje dziecko uczy się obecnie języka angielskiego i chciałoby spróbować porozumieć się z rodzimymi użytkownikami języka. Co radzisz? |
|
Powrót do góry |
|
 |
Valken
|
Wysłany: Wto Cze 25, 2024 10:24 am Temat postu: |
|
|
Mogę polecić fajne miejsce, w którym można nie tylko podszlifować swój angielski, ale także świetnie wypocząć-jest to British camp. Moja córka prosi, żeby pojechać ponownie; była tam w zeszłym roku. Takie zapadające w pamięć miejsce – przez cały rok opowiadała swoim przyjaciołom historie o tym obozie. Nasza Amy twierdzi, że atmosfera tam jest bardzo przyjazna. Nadal tego chce. |
|
Powrót do góry |
|
 |
Szymon31
|
Wysłany: Sob Lip 27, 2024 9:20 am Temat postu: |
|
|
Wszystkim osobom zainteresowanym tematem polecam sprawdzic stronę https://glossa.pl/ , na której znajdziecie ofertę nowoczesnej i profesjonalnej szkoły językowej Glossa. Jeżeli jesteście zainteresowani ich ofertą, to wszystkie informacje o ofercie oraz kontakt znajdziecie na stronie. |
|
Powrót do góry |
|
 |
|
|
Możesz pisać nowe tematy Możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach
|