Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
Mikołaj12
|
|
Powrót do góry |
|
 |
hylia7044
|
Wysłany: Pią Lis 12, 2021 10:11 am Temat postu: |
|
|
Prowadzenie własnej działalności to trudne wyzwanie. Kosztuje to dużo nerwów i stresu. Jak sobie radzicie ze stresem?
|
 |
Pogaduszki
|
|
Powrót do góry |
|
 |
madziaa
|
Wysłany: Czw Gru 30, 2021 11:10 pm Temat postu: |
|
|
Warto czasami też zastanowić się nad wsparcie dla swojej firmy... Czy przykładowo nie postawić na usługi z zewnętrznych firm.... Chociażby rozładunek i załadunek (w tym kontenery), oferuje http://ejko.com.pl/ i nie tylko... Oni mogą was skutecznie wspierać w różnych innych działaniach z logistyki, czy też transportu. |
|
Powrót do góry |
|
 |
Mikki56
|
Wysłany: Pon Sty 17, 2022 11:20 am Temat postu: firma |
|
|
Moja firma była na skraju bankructwa z powodu zaległości podatkowych. Znalazłem ratunek w firmie, która zajmuje się tego typu problemami i świadczyła usługi, przejąłem kontrolę ksiąg finansowych firmy, co bardzo pomogło. Myślę, że przyda Ci się i będzie mógł pomóc w podobnych sytuacjach. Powodzenia! |
|
Powrót do góry |
|
 |
aleksaa
|
Wysłany: Nie Mar 20, 2022 9:51 am Temat postu: |
|
|
Jak to się mówi - grunt, to odpowiednie wyposażenie firmy. Dlatego warto się rozglądnąć to tu, to tam, żeby znaleźć jak najlepsze. Mnie przykładowo teraz zainteresowała platforma dla firm https://merxu.com/ , gdzie praktycznie większość branż znajdziecie coś dla siebie. Warto się tam rozglądnąć. |
|
Powrót do góry |
|
 |
madziaa
|
Wysłany: Sob Kwi 01, 2023 2:12 pm Temat postu: |
|
|
To, jak mamy daleko do tego, co nam odpowiada, albo co jest sensowne, to coś solidnego, ale ja to mam nadzieję, że u każdego to będzie dobrze. I u mnie taka https://www.eplan.pl fima ma wprowadzać oprogramowanie inżynieryjne. Mam nadzieję, że całość się uda i nie będziemy tego koniec końców żałować. |
|
Powrót do góry |
|
 |
merd42
|
Wysłany: Czw Sie 08, 2024 4:53 pm Temat postu: |
|
|
Czy ktoś z Was prowadzących własną firmę, może mi po krótce opisać jak zgodnie z prawem prowadzić rejestr zgłoszeń sygnalistów? |
|
Powrót do góry |
|
 |
Szymon31
|
Wysłany: Sro Sie 14, 2024 11:09 am Temat postu: |
|
|
Z jakiej formy reklamy korzystacie i dlaczego?
woda dla firm Pleszew |
|
Powrót do góry |
|
 |
Dawid100
|
|
Powrót do góry |
|
 |
Mikołaj12
|
|
Powrót do góry |
|
 |
madziaa
|
Wysłany: Pon Kwi 28, 2025 11:11 am Temat postu: |
|
|
Możecie również przy okazji sprawdzić sobie w sieci , jak działa pim w e-commerce, bo jak chodzi o prowadzenie sklepu internetowego to zdecydowanie taka wiedza się wam przyda. Warto wiedzieć, jaka jest specyfika owego systemu? Co możecie dzięki niemu zyskać? Bo to wszystko jest ważne... Wówczas będziecie wiedzieć, jak efektywniej prowadzić sklep. Taka wiedza na pewno się przyda.... |
|
Powrót do góry |
|
 |
|