|
o morzu BEZ CENZURY! - opinie internautów
Forum użytkowików serwisów: eMorze.pl polishSEA.com, jurata.com, jastarnia.com, jastrzebia-gora.com, karwia.com, rewal.com, ustka.com, wladyslawowo.com, krynicamorska.com, miedzyzdroje.com
|
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
waldek323w
|
Wysłany: Pią Maj 24, 2024 8:40 pm Temat postu: Wakacje |
|
|
Na dobre wakacje warto jechać. Takie jest moje zdanie na ten temat.
|
 |
Szymon31
|
Wysłany: Pon Lip 01, 2024 12:06 pm Temat postu: |
|
|
Na co zwracacie największą uwage podczas wyboru hotelu dla siebie i dlaczego? Jakiś czas temu byłem w Poznaniu i zdecydowałem się skorzystać z oferty polecanych mi apartamentów Hotel Poznań Włoski - Akademia Muzyczna Święty Marcin 87 Poznań . |
|
Powrót do góry |
|
 |
techmartin
|
Wysłany: Pon Lip 08, 2024 10:16 am Temat postu: Re: AP NewsBreak: Kashmir won't DNA test mass graves |
|
|
Pretty good post. I have just stumbled upon your blog and enjoyed reading your blog posts very much. I am looking for new posts to get more precious info. Big thanks for the useful info. saudijska poslovna viza za više ulazaka što očekivati |
|
Powrót do góry |
|
 |
aleksaa
|
Wysłany: Czw Lip 25, 2024 8:44 am Temat postu: |
|
|
A ja planuję na weekend wybrać się w górskie tereny...W
sumie to szukam hotel pieniny z basenem - może mi coś polecicie? Nie wiem czy dobrze słyszałam, ale ponoć Hotel SPA Budowlani - to świetne miejsce, gdzie można wypocząć kompleksowo i przy okazji zadbać o siebie, zdrowie. |
|
Powrót do góry |
|
 |
techmartin
|
Wysłany: Wto Wrz 17, 2024 4:26 am Temat postu: RE: tech |
|
|
It's amazing how you manage to make your content so engaging. This clarity in your writing is outstanding! Thank you so much, and I hope many more will enjoy your work. viză pentru Cambodgia pentru cetățenii georgiani |
|
Powrót do góry |
|
 |
agix
|
Wysłany: Pią Paź 11, 2024 3:12 am Temat postu: Re: Wakacje |
|
|
waldek323w napisał: | Na dobre wakacje warto jechać. Takie jest moje zdanie na ten temat. |
Myślę, że się wszyscy z Tobą zgodzą. Ja tylko ze swojej strony dodam, że zdania są podzielone gdzie warto jechać, czy właśnie nad morze, w góry czy nad jezioro. Ostatnio natrafiłam na artykuł, który pisze o wadach i zaletach pobytu na wczasach nad morzem: https://www.wadyzalety.pl/artykul/wady-i-zalety-wakacji-nad-morzem - zgodzisz się z tymi postulatami? |
|
Powrót do góry |
|
 |
madziaa
|
Wysłany: Pon Kwi 28, 2025 10:59 am Temat postu: |
|
|
A kojarzycie przykładowo Hilton Garden Inn Kraków Airport - to świetne miejsce nie tylko, żeby sobie wypocząć, ale też na spotkania biznesowe. Jest to doskonały
hotel z salą konferencyjną kraków , gdzie naprawdę jest wszystko zaaranżowane zgodnie z potrzebami klienta. |
|
Powrót do góry |
|
 |
|
|
Możesz pisać nowe tematy Możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach
|