Forum o morzu BEZ CENZURY! - opinie internautów Strona Główna o morzu BEZ CENZURY! - opinie internautów

Forum użytkowików serwisów: eMorze.pl polishSEA.com, jurata.com, jastarnia.com,
jastrzebia-gora.com, karwia.com, rewal.com, ustka.com,
wladyslawowo.com, krynicamorska.com, miedzyzdroje.com

FAQFAQ   SzukajSzukaj   UżytkownicyUżytkownicy   GrupyGrupy   RejestracjaRejestracja 
 ProfilProfil   Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości   ZalogujZaloguj 

Wakacje

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum o morzu BEZ CENZURY! - opinie internautów Strona Główna -> Zasady, porady, prośby, informacje
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
waldek323w

PostWysłany: Pią Maj 24, 2024 8:40 pm    Temat postu: Wakacje Odpowiedz z cytatem

Na dobre wakacje warto jechać. Takie jest moje zdanie na ten temat.

Szymon31

PostWysłany: Pon Lip 01, 2024 12:06 pm    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Na co zwracacie największą uwage podczas wyboru hotelu dla siebie i dlaczego? Jakiś czas temu byłem w Poznaniu i zdecydowałem się skorzystać z oferty polecanych mi apartamentów Hotel Poznań Włoski - Akademia Muzyczna Święty Marcin 87 Poznań .
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość
techmartin

PostWysłany: Pon Lip 08, 2024 10:16 am    Temat postu: Re: AP NewsBreak: Kashmir won't DNA test mass graves Odpowiedz z cytatem

Pretty good post. I have just stumbled upon your blog and enjoyed reading your blog posts very much. I am looking for new posts to get more precious info. Big thanks for the useful info. saudijska poslovna viza za više ulazaka što očekivati
Powrót do góry
aleksaa

PostWysłany: Czw Lip 25, 2024 8:44 am    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

A ja planuję na weekend wybrać się w górskie tereny...W
sumie to szukam hotel pieniny z basenem - może mi coś polecicie? Nie wiem czy dobrze słyszałam, ale ponoć Hotel SPA Budowlani - to świetne miejsce, gdzie można wypocząć kompleksowo i przy okazji zadbać o siebie, zdrowie.
Powrót do góry
techmartin

PostWysłany: Wto Wrz 17, 2024 4:26 am    Temat postu: RE: tech Odpowiedz z cytatem

It's amazing how you manage to make your content so engaging. This clarity in your writing is outstanding! Thank you so much, and I hope many more will enjoy your work. viză pentru Cambodgia pentru cetățenii georgiani
Powrót do góry
agix

PostWysłany: Pią Paź 11, 2024 3:12 am    Temat postu: Re: Wakacje Odpowiedz z cytatem

waldek323w napisał:
Na dobre wakacje warto jechać. Takie jest moje zdanie na ten temat.

Myślę, że się wszyscy z Tobą zgodzą. Ja tylko ze swojej strony dodam, że zdania są podzielone gdzie warto jechać, czy właśnie nad morze, w góry czy nad jezioro. Ostatnio natrafiłam na artykuł, który pisze o wadach i zaletach pobytu na wczasach nad morzem: https://www.wadyzalety.pl/artykul/wady-i-zalety-wakacji-nad-morzem - zgodzisz się z tymi postulatami?
Powrót do góry
madziaa

PostWysłany: Pon Kwi 28, 2025 10:59 am    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

A kojarzycie przykładowo Hilton Garden Inn Kraków Airport - to świetne miejsce nie tylko, żeby sobie wypocząć, ale też na spotkania biznesowe. Jest to doskonały
hotel z salą konferencyjną kraków , gdzie naprawdę jest wszystko zaaranżowane zgodnie z potrzebami klienta.
Powrót do góry
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum o morzu BEZ CENZURY! - opinie internautów Strona Główna -> Zasady, porady, prośby, informacje Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Strona 1 z 1

Skocz do:  
Możesz pisać nowe tematy
Możesz odpowiadać w tematach